Biobizz je značka přírodních hnojiv a substrátů pro pěstování rostlin. Všechny produkty jsou vyrobeny ekologicky, ze 100% organických materiálů a s maximálním ohledem na životní prostředí. Proto jsou perfektní volbou pro outdoor i indoor pěstování bylinek a zeleniny.

V nabídce Biobizz najdete špičkové organické substráty, prémiovou výživu, účinné stimulátory růstu i kvetení a přípravky na regulaci pH nebo ochranu rostlin bez chemie.

Až do konce března můžete nakupovat vybrané produkty Biobizz na jarní výsadbu se slevou.

Podpořte tvorbu kořínků organickým způsobem

Bio kořenový stimulátor BioBizz Root Juice se používá jen první týden. Kromě extraktu z mořských řas obsahuje také vysoce kvalitní huminové a fulvové kyseliny. Speciální receptura podporuje intenzivní kořenový rozvoj a stimuluje mikroživot v blízkosti kořenového systému. BioBizz Root Juice také povzbuzuje příjem živin, posiluje zdraví a celkovou odolnost rostlin.

Ideální řešení pro outdoor i indoor začátečníky je Try Pack

Sada bio hnojiv BioBizz Try Pack Indoor obsahuje organickou výživu pro podporu růstu Bio Grow i květu Bio Bloom. Květový stimulátor Top Max se postará o zvýšený příjem důležitých živin v době květu, povzbudí metabolismus a také zlepší přirozenou chuť a vůni sklizně. Tato cenově zvýhodněná sada je určena pro indoor pěstování 1-4 rostlin.

Startovní sada BioBizz Try Pack Outdoor je určena pro začínající pěstitele. Cenově zvýhodněný set obsahuje základní živiny Fish Mix a BioBloom pro bezvadný vývoj rostliny v růstové i květové fázi. Podporu rozkvětu a celkově kvalitnější sklizeň květů a plodů zajistí květový stimulátor Top Max. 100% bio sada BioBizz Try Pack Outdoor poskytne dostatek výživy na celý pěstební cyklus pro 1-4 rostlin pěstovaných venku.

Sada hnojiv Biobizz za super cenu

Zvolte prémiový substrát v bio kvalitě

Špičková organická hnojiva Biobizz byla vyvinuta pro pěstování se substráty stejné značky. V nabídce najdete tři druhy, kromě kokosu v 25 a 50 litrových variantách.

Osvěžte zeminu, podpořte půdní život

Doplněk půdních substrátů BioBizz Pre Mix podporuje kvalitní růst, ideální květ i nadstandardní odolnost proti nemocem a plísním. Sypký přípravek obsahuje nejkvalitnější organické živiny, nejdůležitější stopové prvky a další prospěšné látky. Biobizz Pre-Mix vylepšuje kvalitu substrátu, zkvalitňuje půdní život, je vhodný při přesazování, jako startovní hnojivo nebo jako směs pro oživení substrátu.

Ideálním pomocníkem při vylepšování zeminy na venkovních záhonech je žížalí trus BioBizz Worm Humus. Půdní "osvěžovač" obsahuje nejdůležitější živiny (dusík, fosfor, draslík), živé plísně, aktivní bakterie a mnoho dalších prospěšných látek.

Ochraňte rostliny bez chemie

100% ekologická ochrana, BioBizz Leaf Coat, je pro okolní prostředí a příznivé organismy naprosto neškodný přípravek. Přírodní latex vytváří na listech propustnou ochrannou vrstvu, která posiluje imunitu a preventivně působí proti škůdcům a listovým plísním (nedovolí jim se rozvinout). Můžete ho používat v jakémkoliv prostředí a podmínkách.

Dopřejte zahrádce prospěšné mikroby

Extra koncentrovaný produkt je dokanalou 100% organickou směsí bakterií, enzymů a trichodermy. Biobizz Microbes jsou vhodné pro indoor i outdoor pěstování v zemině i jakémkoliv jiném substrátu.

Prospěšné bakterie zlepšují výživu rostlin, podporují růst kořenové tkáně a vylepšují rozpustnost živin, hlavně fosforu. Také přispívají k vyšší produktivitě i kvalitě sklizně.

Enzymy vytvářejí v substrátu volné aminokyseliny a zvyšují aktivitu i prospěšnost aktivních mikroorganismů.

Prospěšná houba Trichoderma žije v symbióze s kořeny rostliny. Zvyšuje obranyschopnost proti patogenům a jiným houbám, zajišťuje lepší zdraví rostlin a také podporuje masivní růst kořenového systému. Přispívá k optimálnímu zadržování vody a efektivnějšímu příjmu živin.

Tyto stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto stránek s tím souhlasíte. Další informaceSouhlasímNastavení